Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2016 00:45

Fikret Orman, 'Barcelona çıkmadığına üzüldüm'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerinin belli olmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, 'Barcelona çıkmadığına üzüldüm'
beşiktaş, fikret orman,

Fikret Orman, kura çekimi sonrası "Türkiye'ye hayırlı olsun, Zor bir lig. Herkesin kendini göstermek istediği arena. Biz de kolay rakiğ değiliz. İnşallah Vodafone Arena'da güzel maçlar seyrettireceğiz" dedi.

Rakipler hakkında kura çekimi öncesinde tahmini olup olmadığı sorulan Orman, "Kuradan önce çok öngörüm yoktu. Hayırlısı neyse o olsun dedik. Real Madrid, Barcelona'ya düşmedik, mutluyum. Ama aynı zamanda Barcelona'ya düşmediğimiz için üzgünüm. Açılış maçı için oynamayı düşünüyorduk olmadı, burada da karşılaşamadık" diye cevap verdi.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Vincent Aboubakar ve Samir Nasri transferleri hakkında bilgi vermesi istenen Orman, "Halka açık bir şirketiz. Transfer haberleri netleşmeden konuşmak doğru değil. Görüşmeler devam ediyor, İmza atmadan bitmez. Sona doğru geliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...