Tgrt Haber
17 Nisan 2015 23:09

Fikret Orman çok fena patladı

Başkan Orman, Rıza Sarraf’ın loca almasını eleştiren Çarşı’ya yüklendi.

Fikret Orman çok fena patladı
fikret orman, beşiktaş,

 Bugün'den Orçun Özateş'in haberine göre Be­şik­taş Baş­ka­nı Fik­ret Or­man, ön­ce­ki gün ya­şa­nan ha­ciz skan­da­lı ve gün­de­me otu­ran Rıza Sar­ra­f’­ın lo­ca sa­tın al­ma­sı ile il­gi­li açık­la­ma­lar yap­tı.

Başkan Or­man, ge­liş­me­le­ri de­ğer­len­dir­di. 17 Aralık yol­suz­luk ve rüşvet so­ruş­tur­ma­sı son­ra­sı ser­best bı­ra­kıl­ma­sı tar­tış­ma­la­ra yol açan İran­lı Rı­za Sar­ra­f’­ın, Siyah-Beyazlıların ye­ni sta­dın­dan lo­ca al­dı­ğı­nın öğ­re­nil­me­si ye­ni bir po­le­mik do­ğur­muş­tu. Baş­kan Fik­ret Or­man, Sar­ra­f ile gö­rüş­tü­ğü­nü ve lo­ca sat­tık­la­rı­nı doğ­ru­lar­ken “E­ro­in ka­çak­çı­sı mı ki  gö­rüş­me­ye­yim. Ara­nı­yor mu” ifadelerini kullandı.

TWİTTER'DAN BÜYÜK TEPKİ

Or­man, “Yeni yapılan stadyuma toplamda 250 mil­yon li­ra har­ca­dık. Lo­ca­la­rı bir an önce sat­ma­lı­yız. Bu de­ğir­me­nin su­yu ne­re­den ge­li­yo­r” der­ken, bu du­ru­mu eleş­ti­ren Çarşı­’yı da şu söz­ler­le he­def al­dı: “İstanbul Ba­şak­şe­hirspor ile İs­tanbu­l’­da oy­nu­yo­ruz ama tri­bün­de 3500 ki­şi var. Ayı­p.”

İş­te bu söz­ler Siyah-Beyazlı ta­raf­tar­la­rı da­ha da kız­dır­dı. Twit­te­r’­dan tep­ki yağ­dı. Çarşı gru­bu, Ge­zi Da­va­sı­’n­da yö­ne­ti­min ken­di­si­ne des­tek ver­me­me­si­ni de eleş­ti­ri­yor­du. Bu ara­da Başkan Fikret Or­man “Sar­ra­f’­ın Fe­ner­bah­çe­li ol­du­ğu id­di­ası­nı bil­mi­yo­rum. Ben gö­rü­şür­ken Be­şik­taş­lı­ olduğunu gözünde gör­dü­m” di­ye ek­le­di.

"AVUKATLARI GALATASARAYLI"

Fikret Or­man, ön­ce­ki gün bir rek­lam fir­ma­sı ta­ra­fın­dan ku­lü­be uy­gu­la­nmak istenen ha­ciz iş­le­mi için­se şu ifa­de­le­ri kul­lan­dı: “Bu şir­ke­te tam 7 mil­yon do­lar ödeme yaptık. Tak­sit­ler­den bi­ri­ni pa­zar­te­si ak­şa­mı 17.30'da ala­ma­yıp sa­lı sa­ba­hı 09.30'da al­dık­la­rı ge­rek­çe­siy­le bu ha­ciz ola­yı­nı oluş­tur­du­lar. Yap­tık­la­rı ta­ma­men şov­dur. Ya­pa­na da yap­tı­ra­na da pa­ra­la­rı ha­ram edi­yo­rum. Hak­la­rı ol­ma­yan bir pa­ra­yı al­dı­lar. Be­şik­ta­ş’­ı bir ge­lir ka­pı­sı ola­rak gö­rü­yor­lar. Bah­se­di­len şir­ket bir ma­sa, bir de san­dal­ye­den olu­şu­yor. Avu­kat­la­rı da Ga­la­ta­sa­ray kon­gre üye­si. Ayıp­tır, gü­nah­tır.”

Bu arada icra takibi başlatan Aktif Tanıtım avukatı Mehmet Dedeoğlu, Başkan Fikret Orman’ın açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...