Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2016 22:45

Fikret Orman'dan Robben açıklaması

Fikret Orman, iyi transferler yapacaklarını belirtirken, Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Fikret Orman'dan Robben açıklaması
fikret ormani, robben,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iyi transferler yapacaklarını belirtirken, Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili ise “İyi bir futbolcu, bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin gerçekleştirdiği baloya katıldı. Balonun yapılacağı otelde kendisini bekleyenlerle sohbet eden Başkan Fikret Orman, gazetecilerin transfere ilişkin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin transfer gündeminde kimlerin olduğuyla ilgili sorusuna, “İyi, güzel transferler yapacağız” şeklinde yanıt veren Başkan Orman, transferde Türk mü yabancı transferine mi ağırlık verileceği sorusu üzerine, “Herhalde bir iki Türk olacak diye gözüküyor” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih’in ünlü yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili söylentilere de “İyi bir futbolcu bende başka bilgi yok ama görüşmüyoruz” diye yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...