Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2015 15:40

Fikret Orman, 'Stat yaparken şampiyonluğu kovalamak zor'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat yaparken şampiyonluğu kovalamanın zor olduğunu belirterek, 'Ancak hocamız Şenol Güneş ve ekibinin yönetimindeki futbol takımımız, aldığı galibiyetlerle bizlerin göğsünü kabartıyor' dedi.

Fikret Orman, 'Stat yaparken şampiyonluğu kovalamak zor'
beşiktaş, Fikret Orman, Şenol Güneş

Beşiktaş Dergisi'nin aralık sayısında Fikret Orman'ın bir yazısı yayımlandı. Orman, Beşiktaş Dergisi’nin aralık sayısında camiaya ve taraftarlara seslenerek yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın yazısı şu şekilde:
"Sevgili Beşiktaşlılar,
Yeni mabedimiz Vodafone Arena’nın çatı bloğunu kaldırma işlemini kazasız, belasız tamamladık. Artık sonraki işlemlerde sıra... Koltuk montajına ve çim serme işlemine başlıyoruz. Stadın en ufak detayına kadar her şeye büyük önem gösteriyoruz. Toplam 237 milyon Dolar değerinde sponsorluk anlaşması yaptık. Sponsorluk gelirlerimiz, rakiplerimizin toplam sponsorluk gelirinden fazla... Stadımızın açılmasıyla birlikte Beşiktaşımız’ın sponsorluk geliri daha da artacak ve kazanç elde eden bir kurum haline geleceğiz.
Tesisleşme konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vodafone Arena tamamlandıktan sonra hedefimiz, amatör şubeleri barındıracak güzel bir tesis yapmak... BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki yenileme çalışmalarımız sürecek. Hakkı Yeten Tesisleri’nin zemin ve tribünlerini yeniliyoruz. Akatlar’a Divan Kurulu üyelerinin gidebileceği bir tesis yapıyoruz. Pendik Tesisleri’ni modernize edeceğiz, Şan Ökten Tesisleri’ni yıkacağız. Ayrıca Beşiktaş’a emek veren büyüklerimiz için huzurevi yapmayı planlıyoruz. Bütün bu planları yaparken, sizlerin desteğinden ve ilgisinden güç alıyoruz. Beşiktaş tribünlerinden gelmiş ve günün birinde yine oraya dönecek bir başkan olarak, camiamıza kalıcı eserler bırakmak şahsım adına mutluluk verici.
Stat yaparken şampiyonluğu kovalamak zordur. Ancak hocamız Şenol Güneş ve ekibinin yönetimindeki futbol takımımız, aldığı galibiyetlerle bizlerin göğsünü kabartıyor. Ligin en çok koşan, en mücadeleci, en istekli, en arzulu ekibine sahibiz. Özlediğimiz şampiyonluk hiç uzak değil... Hepimizin arzusu, bir an evvel stadımıza dönüp kupayı evimizde kaldırmak.
Büyük kulüpler arasında Bedensel Engelliler Şubesi'ne sahip olan ilk kulüp Beşiktaş’tır. Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutlar; Beşiktaş RMK Marine Takımımız’a başarılar dilerim.
En derin sevgi ve saygılarımla."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...