Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 04:42

Fenerbahçe şaşkın, Taraftar...

Yönetim ve futbolcular, Trabzonspor maçında olduğu gibi bu akşam da tribünlerin dolmasını umuyor. Ancak satılan bilet rakamı şok etti.

Fenerbahçe şaşkın, Taraftar...
Şükrü Saracoğlu Stadı,Trabzonspor fenerbahçe maçı

Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor mücadelesinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nı neredeyse tamamen doldurmuş, takıma müthiş bir destek vermişti.

Karşılaşmanın ardından da yöneticiler, futbolcular ve İsmail Kartal taraftarlara övgüler yağdırmıştı. Hepsinin umudu, bu akşam da Saracoğlu’nda benzer bir tablonun ortaya çıkması.

Yönetim, 12. adama, ''Artık destek zamanı. Tüm küskünlüklerin bir kenara bırakılacağı, takıma koşulsuz destek verileceği bir dönem yaşıyoruz. Futbol takımımız 20. şampiyonluk yolunda çok iddialı. Özellikle Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağımız kritik maçlarda takımınızın yanında olun, ‘Hep destek, tam destek’ sloganı ile tribünleri doldurun'' sözleriyle çağrıda bulundu.

Ancak Trabzonspor maçındaki tablonun Akhisar karşısında tekrarlanması zor görünüyor. Pazar akşam saatlerine kadar satılan bilet sayısı sadece 1600’dü.

Futbolcuların ve yönetimin umudu, gün içinde bu sayının birkaç kat artması. Eğer bu gerçekleşmezse, 22 bin kombine sahibinin tamamının gelmesi halinde bile tribünlerin yarısı boş kalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...