Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 04:45

Kartal'da 3 futbolcu cezalı durumda

Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında ceza sınırındaki 7 oyuncusundan Motta, Necip ve Oğuzhan’ı kayıp verdi.

Kartal'da 3 futbolcu cezalı durumda
Beşiktaş, Eskişehirspor

İkinci yarıda sarı kart görerek cezalı duruma düşen yıldız oyuncular, siyah-beyazlı takımın gelecek hafta Balıkesirspor’la oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

35 DAKİKA 25 SANİYE

Beşiktaş maçta sezonun topla oynama rekorunu kırdı. Siyah-beyazlı futbolcular meşin yuvarlağa 35 dakika 25 saniye sahip olurken, topla oynamada yüzde 70’e yüzde 30 gibi çok büyük bir fark ortaya çıktı. Kartal ayrıca 528 isabetli pasla bu sezona ait kendi rekorunu geliştirdi.

KAFADAN ÇARPIŞMA!

Kartal’da Demba Ba’nın yerine ilk 11’de sahaya çıkan Mustafa Pektemek henüz 1. dakikada sakatlık yaşadı. Hava topu mücadelesinde Mustafa Yumlu ile kafa kafaya çarpışan Pektemek şanssızlığına adeta isyan etti. Trabzonspor maçında Belkalem’le çarpışan ve bu nedenle uzun süre sahalardan uzak kalan Pektemek’i, Mustafa Yumlu teselli etmeye çalıştı. Başlarına bandaj yapılan iki futbolcu tedavilerinin ardından oyuna devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...