Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2015 02:09

13. SportAccord Kongresi'nin açılış töreni yapıldı

Olimpik ve olimpik statüde olmayan spor federasyonları yetkilileri ile uluslararası spor camiasının aktörlerini bir araya getiren 13. SportAccord Kongresi'nin açılış töreni yapıldı.

13. SportAccord Kongresi'nin açılış töreni yapıldı
olimpik,

Olimpik ve olimpik statüde olmayan spor federasyonları yetkilileri ile uluslararası spor camiasının aktörlerini bir araya getiren 13. SportAccord Kongresi'nin açılış töreni yapıldı. Soçi'deki Iceberg Palace'ta gerçekleştirilen açılış törenine Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, Krasnodar Bölgesi Başkan Vekili Nikolay Doluda, SportAccord Başkanı Marius Vizer ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach katıldı.

Yaklaşık 12 bin kişilik salonda, buz pateni pisti üzerinde yerel müzikler ve danslar eşliğinde çeşitli gösteriler sahnelendi.

Rus şarkıcı Tamara Gverdtsiteli ve Kuban Kazak Korosu, sergiledikleri performanslarla seyirciden alkış topladı.

Tören esnasında, geçmiş yıllarda yapılan SportAccord Kongreleri'nden derlenen görüntülerden oluşan bir klip seyircinin beğenisine sunuldu.

Rusya'nın bisiklet, buz pateni, cimnastik ve buz hokeyi gibi branşlarda mücadele eden bazı olimpik sporcuları da müzik eşliğinde performanslarını sergiledi.

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu 13. SportAccord Kongresi, 24 Nisan Cuma günü sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...