Tgrt Haber
18 Nisan 2014 21:46

Roberto Mancini'nin Nasri üzüntüsü

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, eski oyuncusu Samir Nasri'yi eleştirdi. Mancini, Fransız futbolcunun potansiyelini sahaya yansıtamadığını savundu.

Roberto Mancini'nin Nasri üzüntüsü
mancini, nasri, galatasaray, city,

Fransa'da yayımlanan bir dergiye konuşan Roberto Mancini, Manchester City'de en büyük hayal kırıklıklarından birinin de Samir Nasri olduğunu söyledi. Mancini, 3 yıl önce Arsenal'den transfer edilen Fransız oyuncunun ortaya koyduğu performansı yetersiz buluyor. Nasri'yi büyük beklentilerle kadrolarına kattıklarını dile getiren Mancini; "Samir çok yetenekli bir oyuncu. Ancak sergilediği oyun yetenekleriyle örtüşmüyor. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini bir türlü anlayamadı" ifadelerini kullandı. Nasri'nin dünya çapında bir yıldız olabilecek potansiyelini heba ettiğini vurgulayan İtalyan teknik adam; "Bu durum beni gerçekten üzüyor. Nasri çok büyük bir yıldız olabilirdi. Oysa şimdi Dünya Kupası’na bile gidemeyecek" dedi. Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Nasri'yi,, Hollanda ile oynanan son hazırlık maçının kadrosuna almamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...