Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2014 20:18

'Formamın hakkını vermek için mücadele edeceğim'

Adana Demirspor'un yeni transferi tecrübeli oyuncu Ali Tandoğan samimi açıklamalarda bulundu.

'Formamın hakkını vermek için mücadele edeceğim'

 PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor, geçen sezon Mersin İdman Yurdu forması giyen tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan'ı renklerine bağladı. Tandoğan 1 yıl boyunca Adana Demirspor formasını terletecek.
 
Ali Tandoğan transfer süreci ve hedefleri ile ilgili olarak  açıklamalarda bulundu.
 
Büyük bir camiaya geldiğini söyleyerek sözlerine başlayan Tandoğan; "Öncelikle Adana Demirspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Zorluklar yaşamış ve bu zorlukların ardından yeni yapılanmış bir Adana Demirspor var. Her kulüp, her takım zor dönemden geçer. Bunlar olabilecek şeyler. Önemli olan bu zorlukları aşarak, formamızın hakkını verebilmek. Ben Adana Demirspor forması giydiğim sürece formamın hakkını vermek için çok iyi mücadele edeceğimden, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar her gittiğim takımda büyük başarılar elde ettim ve burada da bu başarıları devam ettireceğim." dedi.
 
Yeni kurulan bir düzen içinde olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Tandoğan; "Tek hedefimiz birlik ve beraberlik içinde olup Adana Demirspor'u Süper Lig'e çıkarabilmek. Bunun için de çok iyi çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Takıma sonradan dahil olmama rağmen her geçen gün çok çalışsarak üstüne koyuyorum. İnşallah sezon boyunca böyle devam eder." dedi.
 
Son olarak Adana Demirspor taraftarlarına da değinen Tandoğan; "Adana Demirspor taraftarında yıllardır Süper Lig beklentisi var. Bu sene inşallah onların da desteğiyle takımı Süper Lig'e çıkartıp taraftarlarımıza şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyoruz. Çünkü Adana Demirspor taraftarında takım sevgisi çok üst düzeyde ve destek potansiyelleri çok yüksek ve takımına da ne kadar bağlı bir taraftar kitlesi olduğunu herkes bilir. Sezon içerisinde takımına olan desteklerini devam ettirirlerse, biz de onların desteğini arkamızda hissedersek takımı Süper Lig'e taşıyacağımızı düşünüyorum. Yeterki Adana Demirspor taraftarı "12. Adam" görevini yerine getirsin, zaten getiriyorlar da.  Bizim de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." diyerek sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...