Tgrt Haber
13 Eylül 2014 19:41

Premier Lig'de Diego Costa fırtınası

Atletico Madrid'te geçirdiği başarılı dönemin ardından Jose Mourinho'nun ısrarla istemesi üzerine Chelsea kadrosuna katılan Diego Costa ligin 4. haftasında oynanan Swansea City karşısında hat-trick yaparak Premier Lig tarihine geçti.

Premier Lig'de Diego Costa fırtınası

Diego Costa Chelsea forması ile Premier Lig'te çıktığı 4. maçında da gol atma başarısı göstererek lig tarihinde ilk 4 maçta da gol atan ikinci oyuncu olarak tarihe geçti. Daha önce aynı başarıyı sadece 1992 yılında Coventry City forması giyen Micky Quinn yakalamıştı. Diego Costa, Swansea karşısında yaptığı hat-trick ile bu sezon 7. golünü kaydederken, Chelsea sahadan 4-2 galip ayrıldı. Maçta Swansea City'nin golleri John Terrry (k.k) ve Jonjo Shelvey ile gelirken, Chelsea'nin diğer golü Loic Remi'den geldi. Chelsea bu sonuçla 4'te 4 yaparak puanını 12'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...