Tgrt Haber
13 Eylül 2014 19:51

Neymar bir döndü tam döndü

İspanya La Liga 3. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao ile mücadele eden Barcelona'da oyuna sonradan girerek galibiyet gollerini atan Neymar, Barcelona'nın 2-0'lık galibiyetinde başrol oynadı.

Neymar bir döndü tam döndü
Futbol,Neymar, bir döndü pir döndü,,bir,döndü,pir,

İspanya La Liga 3. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao'yu konuk eden Barcelona, son dakikalarda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.Maça forvette genç yıldız Munir El Haddadi ile başlayan Barcelona, ilk yarıda aradığı golü bulamayınca ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sona erdi.İkinci yarıda El Haddadi'nin yerine oyuna dahil olan Neymar, 79. dakikada Barcelona'yı 1-0 öne geçiren isim olurken 84'te bir kez daha sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi; 2-0. Barcelona bu galibiyetle puanını 9 yaparken Bilbao ise 3 puanda kaldı. Bilbao gelecek hafta sahasında Granada'yı ağırlarken Barcelona deplamanda Levante ile mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...