Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2014 19:08

Demba Ba'dan Mourinho itirafı

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile aralarında geçen diyalogları aktaran Demba Ba, "Takımda kalırsam daha çok forma şansı bulacağımın sözünü verdi ama ben ayrıldım" diye konuştu.

Demba Ba'dan Mourinho itirafı
beşiktaş, chelsea, jose mourinho, demba ba,

Beşiktaş'ın flaş transferi Demba Ba, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili itiraflarda bulundu. Senegalli futbolcu, istese İngiliz ekibinde kalabileceğini ancak siyah-beyazlılara gelmeyi seçtiğini söyledi. Demba Ba, "Yedek kalmak futbolda çok sıkıcı bir durum. Aslında isteseydim Chelsea'de kalabilirdim. Çünkü Mourinho yanıma gelip 'beni kaybetmek istemediğini' söyledi" dedi. Yıldız golcü, "Mourinho, sezon sona erdiğinde benim performansımdan etkilendiğini söyledi. 'Gitme, önümüzdeki sezon sana daha çok şans vereceğim' dedi. Ancak ben şansımı başka bir kulüpte denemek istedim ve Chelsea'den ayrıldım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...