Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Eylül 2014 19:03

Carlos, 'Geçen sene hakemlerden çok çektik'

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Torku Konyaspor ile iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Carlos, 'Geçen sene hakemlerden çok çektik'
sivasspor, roberto carlos, lig,

Teknik direktör Roberto Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden idmanı, sakatlıkları bulunan Manuel Da Costa, John Utaka ve Macauley Chrisantus koşuyla tamamladı.

Teknik direktör Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında istedikleri futbolu sahaya yansıttıklarını ancak son dakikalarda yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Bir basın mensubunun "Akhisar Belediyespor maçında, hakemin penaltı kararını iptal etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Carlos, "Ben de penaltı olduğunu çok fazla düşünmüyorum. Penaltı olmayabilir ama bunun haricinde hakemin çok fazla doğru bulmadığım kararları vardı" dedi. Carlos, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulunun daha kararlı hakemleri gelecek haftalarda maçlarına vermesini beklediklerini belirterek, "Geçen sezon hakemlerden çok fazla sıkıntı çektik, umarım bu sezon aynı sıkıntıları yaşamayız" ifadesini kullandı.

Ligin 3. haftasında Torku Konyaspor ile yapacakları maça da değinen Carlos, "Konyaspor iyi, çıkışta olan ve karşılıklı oynaması ters bir takım. Takım halinde oynayan, defans yapan, çıkan bir ekip. Evimizde oynuyoruz. Evimizde galibiyet dışında hiçbir düşüncemiz olamaz. Sivasspor taraftarı galibiyetimizi görmek için maça geliyor. Biz de elimizinden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...