Tgrt Haber
14 Ekim 2014 20:02

Bursaspor'da Es-Es mesaisi sürüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehirspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Bursaspor'da Es-Es mesaisi sürüyor
bursaspor, es es, eskişehir,

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Topla ısınma çalışmalarının ardından iki takım halinde yapılan antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular, pas pres çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları görüldü.

Geçtiğimiz hafta takımdan ayrı olarak çalışan Ozan İpek takımla birlikte antrenmana katıldı. Milli takım dönüşünde ayağının tozuyla sabah basına kapalı olarak yapılan antrenmana katılan Ozan Tufan akşamki idmana katılmadı. Milli takımdan dönen Enes Ünal'ın da katıldığı antrenmana, milli takımlarda bulunan Serdar Aziz, Traore, Aziz Behiç, Emre Taşdemir ve Okan Kocuk katılmadı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla ile hazırlıklarına devam edecek.

Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antrenmanın bir bölümünü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...