Tgrt Haber
19 Aralık 2014 17:11

Akhisar'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor ile berabere kalan Akhisar Belediyespor oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Akhisar'da Beşiktaş maçı hazırlıkları
akhisar, beşiktaş, maç hazırlıkları,

Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Beşiktaş  maçına moralli gidiyoruz, hedefimiz puan ya da puanlar almak" dedi. Acar, Trabzonspor maçında forma şansı bulamayan oyunculara fırsat  verildiğini belirterek ortaya konulan futboldan memnun olduklarını söyledi. Bu hafta hem kupada hem de ligde zorlu maçlar oynayacaklarını kaydeden  Acar, İstanbul'da oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladıklarını  söyledi. Acar, "Takım, Trabzon'da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından  Beşiktaş maçı için hava yoluyla 18.00'da İstanbul'a gidecek. Maç hazırlıklarını  İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski tesislerinde sürdürecek. Deplasmanda,  Trabzonspor karşısında alınan 1 puan da önemlidir. Beşiktaş maçına moralli  gidiyoruz, hedefimiz puan ya da puanlar almak" dedi.

Acar, takımın Beşiktaş maçının ardından Manisa'ya dönmeden Ankara'ya  giderek çalışmalarına orada devam etmesinin planlandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...