Tgrt Haber
20 Aralık 2014 00:14

İsmail Kartal'dan maç sonu penaltı açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Erciyesspor galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi

İsmail Kartal'dan maç sonu penaltı açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yenerek, zor bir deplasmanda galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tartışmalara yol açan penaltı kararını da değerlendiren Kartal, Penaltıyı seyretmedim, hakem verdiyse penaltıdır" ifadelerini kullandı.

Kartal, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını belirtti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Kartal, "Zor bir deplasman olacağını biliyorduk, zor geçeceğini biliyorduk. Bugün iyi bir rakibe karşı mücadele ettik. Buraya 3 puan almak için gelmiştik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçtan sonra hep beraber çok mutlu olduk. 90 dakikanın geneline baktığımız zaman rakibe net pozisyon vermedik, disiplinli oynadık. 70. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü elimize aldık. Gol pozisyonları ürettik. Sonuçta 1-0 galip geldik. Zor bir deplasmanda 3 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

"HABERİM YOK"
Kartal, golcü oyuncu Emenike'nin 'istediği yerde oynamadığı' yönünde bir açıklamasının olduğunun hatırlatılması üzerine, "Her futbolcu istediği yere istediği zaman açıklama yapabiliyor. Benim haberim yok. Bunun değerlendirmesini kendi içimizde daha sonra yapabiliriz" yanıtını verdi.

"KAZANMASINI BİLDİK"
Fenerbahçe'nin 'çok geriye yaslandığı' yönündeki eleştirilere ise Kartal, "Dünyanın en büyük takımları da geriye yaslanabilir. Önde baskılı oynadığı zamanlar da olur. Biz de bugün rakibin zorlu bir takım olduğunu düşünürseniz bundan dolayı zaman zaman geriye yaslandığımız oldu. 70. dakikadan sonra biz önde baskılı oynadık. Pozisyon ürettik ve maçı kazanmasını bildik" cevabını verdi.

KARTAL'DAN PENALTI YORUMU
Penaltı pozisyonunun sorulması üzerine Kartal, "Penaltı pozisyonunu bilmiyorum, izlemedim. Ancak ondan önce Sow'a yapılan yüzde yüz verilmeyen penaltı var, onu da belirteyim. Penaltıyı seyretmedim, hakem verdiyse penaltıdır" ifadelerini kullandı.

"ZOR DA OLSA KAZANMASINI BİLDİK"
Bir soru üzerine deplasmanlarda zorlandıklarını kabul eden Kartal, "Deplasmanlarda biraz daha rahat kazanmamız gereken maçlar oldu. Ama zor da olsa kazanmasını bildik. Bunun da yakında üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Önemli olan kazanmaktı. Önemli olan bazen vasat oynarken de iyi mücadele edip 1-0, 2-1, 2-0 gibi maçı kazanmaktır. Büyük takımlar böyle büyük takım oluyor. Bu gece de o akşamlardan biriydi. Bugün kazandık 30 puana ulaştık. Sonuç olarak bugün 3. deplasman galibiyetimizi aldık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...