Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2015 20:39

Fenerbahçe ikinci yarıya başlıyor

Fenerbahçe, Antalya kampını tamamladı ve Altınordu maçına odaklandı. İsmail Kartal iki genç oyuncusunu bu maç için İstanbul'dan İzmir'e çağırdı.

Fenerbahçe ikinci yarıya başlıyor
fb

Devre arasında 10 gün boyunca Antalya'da çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Altınordu maçıyla birlikte ikinci yarıya başlıyor. Teknik direktör İsmail Kartal kampta bulunmayan genç oyuncular Caner Koca ve Aziz Ceylan'ı bu maç için İzmir'e çağırdı. Sarı lavivertli kafile Afrika Kupası'nda bulunan Sow haricinde tam kadro olarak İzmir'de bulunurken, teknik direktör İsmail Kartal bu kez ligdeki 11 ile kupadaki 11'i harmanlama kararı aldı. Kupada ligde az süre alan oyuncuların gençlerle takviye edildiği bir kadro kullanan Kartal bu kez as oyuncularına da görev verecek. Öte yandan son antrenmana sakatlığı bulunan Dirk Kuyt da katıldı. Hollandalı oyuncu görev verilmesi halinde Altınordu karşısında görev alabilecek. Fenerbahçe'de başka sakat oyuncu bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...