Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 00:12

Madrid'i Ronaldo ve Benzema sırtladı

İspanya La Liga'nın 24. haftasında Elche ile Real Madrid karşı karşıya geldi.

Madrid'i Ronaldo ve Benzema sırtladı
İspanya La Liga,Elche Real Madrid

Manuel Martinez Valero Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Real Madrid 2-0'lık skorla kazandı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Fransız yıldız Karim Benzema ve 69. dakikada Cristiano Ronaldo attı.

Maça ideal 11'iyle başlayan Real Madrid, daha karşılaşmanın başında Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo ile direğe takıldı. İki yıldızının etkili ve istekli oyunuyla, Madrid deplasmanda ilk dakikaları sürekli gol arayarak geçirdi. Bale ve Ronaldo'ya eşlik eden Benzema, verkaçlarla ceza sahası içerisine girerek pozisyonlardan yararlanamadı. Real Madrid, ilk yarı boyunca defalarca kez pozisyona girdi ancak bir türlü gol atamadı. Real Madrid kalecisi Iker Casillas, La Liga'daki 500. maçında ilk yarı boyunca sadece kalesinde durdu ve iş düşmedi.

İlk yarı boyunca hiç 'görünmeyen' Casillas, ikinci yarının hemen başında Niguez'in gollük şutunda müthiş bir refleks gösterek skoru korudu. Bu pozisyonun ardından Real Madrid, Benzema ile 56 dakika aradığı golü buldu. Benzema'nın golünden yalnızca 13 dakika sonra Cristiano Ronaldo, galibiyeti garantileyen golü attı.

Real Madrid bu sonuçla puanını 60'a yükselterek, en yakın takipçisi Barcelona ile puan farkını 4'e çıkardı. Ateş hattında yer alan Elche ise 23 puanda kaldı. Real Madrid, gelecek hafta Villarreal'i sahasında ağırlayacak. Elche ise Celta Vigo'ya konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...