Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2015 01:15

Abdürrahim Albayrak, 'Adı Cesare Hamzaoğlu olsaydı...'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Hamzaoğlu ile ilgili de ilginç bir yorum yaptı.

Abdürrahim Albayrak, 'Adı Cesare Hamzaoğlu olsaydı...'
Abdurrahim Albayrak, Hamzaoğlu,Galatasaray,Galatasaray

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mayıs ayındaki Seçimli Genel Kurul'da c'ün başkanlığa aday olmasını istediğini açıkladı.

Sivas'ta NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Albayrak, Dürüst'e güvenini dile getirdi. Albayrak, "Benim gönlümde yatan bir tane aslan vardır. O da Ali Dürüst'tür. Benim çok özel bir yakınım ve abimdir. Ali Dürüst'ün başkan olmasını çok fazla istiyorum. Olması için de elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Albayrak, eski başkan Ünal Aysal'a bir tek konuda kırgın olduğunu açıkladı. Albayrak, "Galatasaray 4. yıldızı geçtiğimiz yıl takamadı, onun için kırgın ve üzgünüm" şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzun yıllar takımı çalıştırması gerektiğini de kaytetti. Albayrak, "Hamza hocanın adı bir İtalyan ismi olsaydı, Cesare Hamzaoğlu ya da Hamzarelli olsaydı, şimdi milyon dolarlarca para alacaktı. Devre arasında da 15 ya da 20 milyon euroluk transfer yaptıracaktı. Onu çok eskiden beri tanıyorum ve onunla çalışmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz gideriz ya da kalarız, hiç önemli değil. Ancak Hamza hocanın Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmesini istiyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...