Tgrt Haber
04 Mart 2015 09:12

Aziz Yıldırım çıldırdı, 'Küfür etmeyin'

Küfürlü tezahüratlara çok sinirlenen Aziz Yıldırım mikrofonu eline alıp, 'Buradakiler bacılarımız, kadınlarımız. Onlara saygı duyun. Küfür edecekler dışarı çıksın' diye taraftara seslendi

Aziz Yıldırım çıldırdı, 'Küfür etmeyin'
aziz yıldırım, fenerbahçe, fenerbahçe başkanı,

Karşılaşmayı tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratı üzerine önce oturduğu yerden kalkarak uyarı yaptı. Fenerbahçe Başkanı ilk çeyreğin sonunda ise mikrofonu eline alarak "Ben Aziz Yıldırım. Kısa bir süre sonra Dünya Kadınlar Günü. Buradakiler bizim bacılarımız, kızlarımız, çocuklarımız. Onlara saygı duyun. Burada küfür etmek yok. Burada alkış ve tezahürat var. Küfür edecekler dışarı çıksın" şeklinde seslendi. G.Saray'ı ise basket maçında yönetici Ural Aküzüm temsil etti.

Maçı bıraktı karakola koştu
Aziz Yıldırım'ın yaptığı anonsun ardından bazı taraftarlar yine küfürlerine devam etti. Başkanla bir grup arasında tartışma çıkarken aralarından bazıları Yıldırım'a da küfür etti. Bunun üzerine çok sinirlenen Aziz Yıldırım maçı bırakıp salondan ayrıldı ve karakola gitti. Salonda bulunan polislerin gözaltına aldığı taraftarlarla birlikte karakola giden Fenerbahçe Başkanı, kendisine küfür eden taraftarlardan şikayetçi oldu.

Yıldırım'dan ikinci anons
Yıldırım, 25 Ağustos 2012'te Gaziantep maçında da Kadıköy'de kadın taraftarları mikrofonu eline alıp uyarmıştı.

Tribünde arbede
Yıldırım'ın salondan ayrılmasıyla F.Bahçe taraftarları arasında arbede çıktı. Bazı taraftarlar tribünden aşağıya düşerken baygınlık geçiren bir kadın taraftar da sedyeyle ilk yardım alanına götürüldü. Bacağına darbe alan bir taraftara da sağlık ekipleri müdahale etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...