Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Mart 2015 18:54

Beşiktaş'tan Atatürk Olimpiyat Stadyumu için girişim

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'nın inşaatının devam ettiğini belirtilerek, gelecek sezon Atatürk Olimpiyat Stadyumu için girişimde bulunulduğu bildirildi.

Beşiktaş'tan Atatürk Olimpiyat Stadyumu için girişim
beşiktaş, stad,

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'daki inşaat sürdüğü için 2015-2016 sezonu planlamasında prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerde bulunulduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'na nisan ayında bildirim yapılırken, tamamlanmış ve müsabaka oynanabilir bir stadın gösterilmesinin zorunlu olduğu belirtildi. Kulübün daha sonra yeni bir stat gösterebilme hakkına sahip olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüzün 2015-2016 sezonu planlamasında, Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA kupaları müsabakalarının oynanacağı stadyumu prosedür gereği bildirme zorunluluğu vardır. Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır. Kulübümüzün en önemli hedefi Vodafone Arena'yı yeni sezona yetişecek şekilde tamamlamak ve tüm maçlarımızı yuvamızda oynamaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...