Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Mart 2015 16:37

Beşiktaş’tan kafa karıştıran talep

Beşiktaş Kulübü, gelecek yıl için Olimpiyat Stadyumu’nda maç yapmak için TFF’den izin alması konusunda bir açıklama yaptı.

Beşiktaş’tan kafa karıştıran talep
beşiktaş, kafa karıştıran talep, olimpiyat stadı

Kulüpten yapılan açıklamada, bu talebin bir zorunluluk olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzün 2015-2016 sezonu planlamasında, Spor Toto Süper Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Kupaları müsabakalarının oynanacağı stadyumu prosedür gereği bildirme zorunluluğu vardır. Nisan ayı içerisinde bu bildirimi yaparken tamamlanmış ve müsabaka oynanabilir bir stadyumun gösterilmesi zorunludur. Vodafone Arena’nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır. Kulübümüz, daha sonra yeni bir stadyum gösterebilme hakkına sahiptir ve basında yer alan abartılı yazılar bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Kulübümüzün en önemli hedefi Vodafone Arena’yı yeni sezona yetişecek şekilde tamamlamak ve tüm maçlarımızı yuvamızda oynamaktır. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun basında yer alan abartılı ve bilgi eksikliğinden kaynaklanan haberlere itibar etmemesini rica ederiz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...