Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2015 09:56

Derbi öncesi iddialı sözler, 'Öyle bir yenelim ki'

Galatasaray cephesinden gelen iddialı açıklamalar Fenerbahçeli futbolcuları derbi öncesi ekstra motive ediyor.

Derbi öncesi iddialı sözler, 'Öyle bir yenelim ki'
galatasaray, fenerbahçe, kadıköy, derbi,

Son 4 lig maçında 7 puan kaybederek bir anda lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe, ezeli rakibi ile pazar günü Kadıköy'de oynayacağı derbiyi fırsata dönüştürmek istiyor. Sarı-lacivertlileri ekstra motive eden şey ise sarı-kırmızılı cepheden gelen "Kadıköy zincirini kıracağız. Zafer bu kez bizim olacak" türünden iddialı açıklamalar.

Ateşli konuşmalar yapılıyor

Rakibi böyle cesaretlendiren şeyin peş peşe aldıkları kötü sonuçlar olduğunu düşünen Fenerbahçeli futbolcular, Samandıra'da sık sık toplantılar düzenliyorlar. Kaptanlar Emre ve Volkan'ın önderliğinde gerçekleştirilen toplantılarda zaman zaman ateşli konuşmalar yapılıyor.

'Bu zafere ihtiyacımız var'

Emre, "Galatasaray'ın yükselişini durdurmanın zamanının geldi de geçiyor. Her şey bizim elimizde" diyerek takım arkadaşlarını yüreklendirirken, ayağa kalkmaları için gerçek bir zafere ihtiyacı olduklarının altını çiziyor. Volkan Demirel de derbide her şeyden önce onurları için savaşmaları gerektiğini arkadaşlarına hatırlatırken, herkes şu ortak fikirde birleşiyor: "Galatasaray'ı öyle bir yenelim ki bir daha Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenme fikrini akıllarından bile geçirme cesaretini gösteremesinler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...