Tgrt Haber
05 Mart 2015 03:15

Eski yıldızdan Galatasaray hakkında bomba sözler!

Galatasaray yöneticisini yalancılıkla itham eden Carlos Arroyo zehir zemberek ifadeler kullandı.

Eski yıldızdan Galatasaray hakkında bomba sözler!
Galatasaray Liv Hospital,Carlos Arroyo

Galatasaray Liv Hospital ile yollarını ayıran takımın yıldızı Carlos Arroyo, kendisiyle ilgili yapılan yorumlara şaşırdığını ve de üzüldüğünü söyledi. Galatasaray'ın basketbol şubesinden sorumlu yöneticisi Ural Aküzüm'ün takımla yollarının ayrılmasıyla ilgili olarak, hakkında söylediği sözlere cevap veren 35 yaşındaki basketbolcu, sarı-kırmızılı yöneticiyi yalancılıkla suçladı.

''GERÇEKTEN UTANÇ VERİCİ''

Porto Riko basınına konuşan Arroyo, "Yaptıkları açıklamaları okumakta zorlandım. Çünkü tamamı düzmeceydi. Sene başından beri süregelen ihmaller nedeniyle yönetime konuyla ilgili sayısız mektup gönderdikten sonra ayrılık kararı verdim. İyi niyet çerçevesinde yönetimin sözlerine inandım ancak durum hiç düzelmedi. Benim hakkımdaki gerekçelerinin bu şekilde olması gerçekten utanç verici" dedi.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ural Aküzüm, Carlos Arroyo'nun rest çekip, 'gidiyorum' demesinin kabul edilemeyeceğini söylemiş, ''Bugüne kadar kulübümüzden yaklaşık 4.5 milyon dolar aldı. Maalesef hocamızın verdiği rapora göre takım içi dengeleri bozacak şekilde davranmıştır. Takımdaşlık ruhu içinde rest çekmek ve tehdit etmek, uçak biletimi aldım, gidiyorum gibi davranışları kabul etmemiz mümkün değil'' ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...