Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2015 05:14

Fenerbahçe'de gerilim, 'Ya şampiyon olur ya da gidersiniz'

Üst üste alınan Beşiktaş ve G.Saray yenilgileri sonrası kızan F.Bahçe yönetimi kadın basketbol takımını uyardı

Fenerbahçe'de gerilim, 'Ya şampiyon olur ya da gidersiniz'
fenerbahçe, galatasaray,

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı bu yıl aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzerken takım içinde de yaşanan sorunlar dikkat çekiyor. Bu sezon ligde aldığı 5 mağlubiyetle zirveden uzak kalan sarı-lacivertlilerde özellikle üst üste gelen Beşiktaş ve Galatasaray yenilgileri, oyuncularla teknik heyet arasındaki uyuşmazlığı da göz önüne çıkarmıştı. Bu yenilgilerin ardından oyunculara yönetimden ultimatom gibi bir uyarı geldi.

OYUNCULAR SÖZ VERDİ AMA...
Öncelikle oyunculara Winnicki'nin kesinlikle gönderilmeyeceği aktarılırken kötü gidişin sürmesi halinde takım içinde olanların da açıklanacağı vurgulandı. Ardından da "Ya ligde şampiyon olursunuz ya da hepiniz gidersiniz" mesajı verildi. Oyuncuların başarılı olacaklarına dair söz verdiği toplantının ardından oynanan iki maçı da Fenerbahçe farklı kazandı.

"SENİN YÜZÜNDEN YENİLDİK!"
Beşiktaş yenilgisinin ardından kadro dışı bırakılan Olcay Çakır adeta kötü gidişin tek sorumlusu olarak gösterildi. Menajer Didem Akın da Beşiktaş yenilgisi sonrası Olcay'a, "Senin yüzünden kaybettik" diye çıkıştı. Oysa Olcay o maçta sadece 4 dakika forma giyebilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...