Tgrt Haber
03 Mart 2015 21:35

Galatasaray, Manisaspor'u 4-0 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray sahasında Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray, Manisaspor'u 4-0 mağlup etti
galatasaray, kupa, manisaspor,

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray sahasında Manisaspor'u 4-0 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj sağladı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri; 34. dakikada Dzemaili, 40. dakikada penaltıdan Emre Çolak ile 68 ve 88. dakikalarda 'kupa golcüsü' Pandev kaydetti. Galatasaray'da Emre Çolak bir penaltıdan da yararlanamazken sarı-kırmızılı ekibin 3 topu da direkten döndü. Manisaspor'da Sercan Türkeri 40. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

15. dakikada Emre'nin sol kanattan geriye pasında Dzemaili'nin sert vuruşunda kaleci Umut topu kornere çeldi.

18. dakikada Sneijder'in ceza sahası dışı sol çaprazdan sert vuruşunda kaleci Umut topu son anda kornere çeldi.

22. dakikada hızlı gelişen Manisaspor atağında ceza yayında Hakan'ın sert vuruşunda top yandan dışarı gitti.
23. dakikada Dzemaili'nin ceza sahası gerisinden sert vuruşunda kaleci Umut topu kornere çeldi.

27. dakikada Sneijder'in sol kanttan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Yasin'in vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.

34. dakikada Yasin'in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Dzemaili'nin vuruşunda direğe de çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

39. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Dzemaili, Sercan'ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi ve Sercan doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

40. dakikada penaltı vuruşu için topun başına geçen Emre, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

49. dakikada ceza sahası içinde Berk'in müdahalesi sonrası Sinan yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

50. dakikada Emre'nin kullandığı penaltı vuruşunda top kaleci Umut'tan döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

53. dakikada Sneijder'in ceza yayından sert vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu Emre penaltı noktasındaki Dzemaili'ye aktardı. Dzemaili gelişine vuruşunda meşin yuvarlak defansa çarparak kornere çıktı.

61. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Pandev'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Bayram'da kaldı.

68. dakikada Tarık Çamdal'ın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde Pandev'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-0

88. dakikada Olcan'ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Pandev'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 4-0

PANDEV'DEN 2 GOL BİRDEN

G.Saray'a galibiyeti getiren goller, 34. dakikada Dzemaili, 40. dakikada penaltıdan Emre ile 68. ve 88. dakikalarda Pandev'den geldi.
EMRE ÇOLAK PENALTI KAÇIRDI

Öte yandan Manisaspor'da Sercan, 39. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kalırken, Emre Çolak 49. dakikada bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.
RÖVANŞ MAÇI 8 NİSAN'DA OYNANACAK

Sarı-kırmızılıların avantajı ele geçirdiği eşleşmede rövanş müsabakası, 8 Nisan Çarşamba günü Manisa'da oynanacak. Galatasaray, 8 Mart Pazar günü derbide Fenerbahçe ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...