Tgrt Haber
28 Mart 2015 03:42

İsmail Kartal, 'Tribün sahaya inerdi'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Emenike itirafı.

İsmail Kartal, 'Tribün sahaya inerdi'
ismail karta, fenerbahçe,

Fenerbahçe’de Emmanuel Emenike hala gündemden düşmüyor... Teknik direktör İsmail Kartal, Nijeryalı yıldızın durumu ile ilgili olarak kapsamlı bilgiler verdi: Emenike zamanında geldi sağ olsun. Biraz üzgündü, ama şimdi toparladı. Şu anda iyi çalışıyor. Konuştuk kendisiyle. Gol atamamanın neden olduğu hayal kırıklığını yaşıyor. Sonuçta bizim oyuncumuz. Hayat devam ediyor tabi. Emenike’ye deplasmanlarda forma verip Kadıköy’de Saracoğlu’ndaki karşılaşmalarda kulübede olması konusu olabilir. Bakalım bir şeyler düşüneceğiz.”

‘TEPKİ BU KADAR DEĞİLDİ’
“Bizim antrenörlerin görevi öncelikle Türk futboluna hizmet etmek. Sonra oyuncularımızı korumak. Ben bugüne kadar bütün oyunculara sahip çıktım. Çıkmaya da devam edeceğim. Şimdi ben böyle yapmayıp Emenike gol kaçırdı diye arkamı dönsem ne olur? Bizim dönemimizde de zaman zaman oyunculara böyle tepkiler oluyordu ama bu kadar değildi. Emenike orada formasını çıkardı. Hep konuşuyoruz bunları. Oyundan çıkarken bütün tribünler tepki koydu. O anda oyundan alsaydım, aramızda iyi bir bağ olmasaydı formayı da yere atabilirdi. O tribünler inseydi aşağıya ne olurdu? İnebilir miydi? İnebilirdi. Ama ne oldu. Orada bir konuştuk, ‘15 dakika daha oyna’ dedik. Takımın zaman kazanması için. Orada biz soğukkanlı durduk. O da ‘15 dakika devreye kadar tamam hocam oynarım sorun değil’ dedi.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...