Tgrt Haber
03 Mart 2015 17:34

Kahramanlı iddialı konuştu

Kırmızı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı, "Yıllardır kupada buraya kadar kadar gelmemişiz. Yakalamış olduğumuz bu havayı iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Kahramanlı iddialı konuştu
kahramanlı,

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, Ziraat  Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı  karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde maçın oynanacağı Tevfik  Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu ve ısınma  hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Çalımbay, taktik antrenmanda oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu. Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı da antrenmana gelerek  takıma destek verdi. Antrenmanı sonuna kadar izleyen Kahramanlı, AA muhabirine,  yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını, Fenerbahçe gibi büyük bir rakiple  karşılaşacaklarını söyledi.
 
Takıma güvendiklerini belirten Kahramanlı, şöyle konuştu: "Yıllardır kupada buraya kadar gelmemişiz. Yakalamış olduğumuz bu  havayı iyi değerlendirmeliyiz. Niye Mersin İdmanyurdu Avrupa kupalarına gitmesin?  Bizim için lig önemli ama kupa da önemli. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.  Yarın taraftarımızın desteğiyle buradan galibiyetle ayrılacağız. Önümüzdeki  süreci en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...