Tgrt Haber
03 Mart 2015 19:13

Misimovic planları bozdu

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, Misimovic'in emeklilik kararı ile ilgili konuştu.

Misimovic planları bozdu
misimoviç,

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı alan Zvjezdan Misimovic'in "planlarını bozduğunu" ifade etti. Bazdarevic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın ardından milli takıma veda ettiğini açıklayan Misimovic'i yeniden milli takıma çağırmayı planladığını, bu nedenle Misimovic'in kariyerini sonlandırma kararının planlarını bozduğunu söyledi. "Yerimde kim olsa Misimovic'in bu kararından dolayı üzüntü duyardı" diyen Bazdarevic, "Böylesine kaliteli bir oyuncudan vazgeçmek kolay değil. Misimovic, milli takıma hem oyuncu hem de insan olarak damga vurdu. O takımın beyniydi" değerlendirmesinde bulundu. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Bosna Hersekli Misimovic, bugün yaptığı açıklamada, futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı formasıyla 84 maça çıkıp 25 gol kaydeden 32 yaşındaki Misimovic, kariyeri boyunca Bayern Münih, Bochum, Nünberg, Wolfsburg, Galatasaray, Spartak Moskova ve Guizhou Renhe formalarını giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...