Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 02:15

'Prandelli kalsaydı ben gidecektim'

Galatasaray'ın son 3 maçında ilk 11'de sahaya çıkan Yasin Öztekin, bu şansı iyi kullandı.

'Prandelli kalsaydı ben gidecektim'
Konya Balıkesir maçı, prandelli

Konya ve Balıkesir karşısında asistleriyle adından söz ettiren 27 yaşındaki futbolcu, Sivas'ta gol atıp asist yaptı ve galibiyetin mimarı oldu.

Yasin duygularını şu şekilde anlattı;

"Oynadıkça kendimi buluyorum. Yüzde veremem ama şunu söyleyebilirim ki daha gerçek Yasin'i izlemediniz. Şu an tek eksiğim uzaktan şutlarım. Gidiyorum ama bir türlü sonunu getiremiyorum. Oynamaya devam ettikçe bunu da halledeceğim.Performansımın artmasında Sneijder'in de önemli payı var. Bu zamana kadar oynadığım en iyi 10 numara. Pasları ve oyun anlayışı beni oyun içinde hep pozitif etkiliyor. Sivas'a attığım golü eşime ve oğlum Miraç'a armağan ediyorum. Prandelli kalsaydı devre arasında ayrılabilirdim. Çünkü oynamayan futbolcunun gözü dışarıda olur. Birkaç takım da benimle ilgileniyordu ama iyi ki kaldım. Hamza Hocam bana güvendi, ben de onu mahcup etmedim."

GÖNÜL'LERİN BEKLERİ!

Galatasaray, en sonunda Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e istatistikleriyle rakip olacak ikiliyi buldu. Sağ bekte Sabri ve sol beki teslim alan Olcan, Hamza Hamzaoğlu'nun artık değişmezi

Geçen sezon iki beki Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in üstün performansıyla şampiyon olan Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray, Sabri-Olcan ikilisiyle bu sezon cevap veriyor. Sağ bekte Sabri Sarıoğlu'ndan vazgeçmeyen Hamzaoğlu, ligin ikinci yarısında da sol beke monte ederek Olcan Adın'ı kazandı. Skora direkt katkı yapan bu iki oyuncu, bir anlamda Fenerbahçe'deki Gökhan-Caner etkisini Galatasaray'da oluşturdu.

OLCAN: KADIKÖY'DE KAZANACAĞIZ

Galatasaray'da son haftaların flaş ismi Olcan, F.Bahçe derbisi için iddialı konuştu:

"Derbiler her zaman ligin kaderini etkileyen maçlardır. O maç da çok zor olacak fakat biz kazanmak için gideceğiz. Kazanacağımıza da inanıyorum" Hamza Hamzaoğlu ile ağabey- kardeş gibi olduklarını ifade eden Olcan, Beşiktaş'a Liverpool rövanşında başarı diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...