Tgrt Haber
03 Mart 2015 17:14

Skibbe'den hücum emri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe, "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansın aynısını bekliyorum" dedi.

Skibbe'den hücum emri
skibbe,

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansın  aynısını bekliyorum" dedi. Skibbe, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı  açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de her maçın zorlu geçtiğini ve bunu geçen hafta  oynadıkları Çaykur Rizespor müsabakasında da hissettiklerini belirtti. Rize deplasmanında hayal kırıklığı yaşadıklarını vurgulayan Skibbe,  şunları kaydetti: "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği  performansın aynısını bekliyorum. Ne yazık ki sakatlıklar var. Her maç kadroda  rotasyona gitmemiz gerekiyor. Düşme hattındaki bir takım için zor bir durum ama  elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bursaspor'a karşı iyi mücadele gösterip iyi  netice alacağız. Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi defansif değil, ofansif bir  oyun sergileyeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...