Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 00:15

Süper Lig'de skandal, hakem odasının önünde...

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldukları maçın ardından hakem odası önünde Hakem Tolga Özkalfa'ya tepki gösterdi. Aktürk daha sonra Hakem Özkalfa'nın eline vurduğunu öne sürerek kendisinden şikayetçi oldu.

Süper Lig'de skandal, hakem odasının önünde...
balıkesirspor, Tuna Aktürk, Gençlerbirliği balıkesirspor maçı,Tolga Özkalfa

Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçı sonrası hakem odasının önüne gelen Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Hakem Tolga Özkalfa ile konuşmak için kapının açılmasını istedi. Aktürk, görüşme sağlayamayınca kapıya vurdu. Güvenlik ekiplerinin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı Aktürk, "Gençlerbirliği'nin her pozisyonuna faul çaldı. Böyle maç mı yönetilir? Bir de bana 'gel gel' diyor. Buradayım, sen neredesin? İşte Yusuf Namoğlu'nu arıyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, tebrik etmek istediği Hakem Tolga Özkalfa'nın eline vurduğunu öne sürerek karakola gitti ve şikayetçi oldu.

Bahçelievler Polis Merkezi'nden yeniden Atatürk Stadı'na dönen Başkan Aktürk, olay sonrası Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nu aradığını ancak görüşemediğini söylerken, Tolga Özkalfa için alkol kontrolü istediğini doğruladı.

DOĞAL TUNA AKTÜRK
Bu arada Başkan Tuna Aktürk'ün şikayeti üzerine Atatürk Stadı'na gelen Bahçelievler Polis Merkezi'nde görevli polisler, hakem odasında Tolga Özkalfa ile görüştü. Polise yaklaşık yarım saat ifade verdiği bildirilen Özkalfa ve yardımcıları karşılaşmanın bitiminden 2,5 saat sonra stattan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...