Tgrt Haber
16 Şubat 2015 18:32

Trabzon'da görev devir teslim yapıldı

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulu’nda devir teslim töreni yapıldı.

Trabzon'da görev devir teslim yapıldı
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu,Ali Sürmen

Trabzonspor'un 14 Şubat'ta gerçekleştirdiği Divan Başkanlık Kurulu olağan toplantısında başkanlığa seçilen Ali Sürmen, görevi devraldı. Sürmen, Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri'ndeki gerçekleştirilen törende, eski başkan Ali Özbak'tan görevi teslim aldı. Daha sonra eski başkan Ali Özbak’a kulübe katkıları nedeniyle plaket veren Sürmen, "Kendisine Trabzonspor camiasına kuruluşundan beri verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da tecrübelerinden yararlanacağız. Burada sadece görev değişimi olmuştur. Bu yuva Trabzonsporlular’ın yuvasıdır. Görev değişimi fiili olarak hizmet vermeyi engellemez. Her zaman kendisinden divan yönünde hizmetler talep edeceğiz, görüşlerini alacağız" diye konuştu.

Trabzonspor’da Divan Kurulu Başkanı olarak 6 yıldır görev yapan Ali Özbak ise "Trabzonspor kulübü daimidir. Biz emekçisi olarak gelip geçiciyiz. Görevi onurla teslim aldım, erdemli bir şekilde teslim ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından eski ve yeni Divan Başkanlık Kurulu üyeleri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...