Tgrt Haber
04 Mart 2015 17:19

Yarsuvat bu gece de hastanede kalacak

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın tedbir amacıyla bu geceyi de hastanede geçireceği açıklandı. Yarsuvat'ın derbiye gitme konusunda kararlı olduğu belirtildi.

Yarsuvat bu gece de hastanede kalacak
yarsuvat, hastane,

Baş dönmesi rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye  kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, bu geceyi de hastane  geçirecek. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde müşahede altında  tutulan Yarsuvat'ın, tedbir amacıyla hastanede kalmasına karar verildiği  bildirildi. Basın danışmanı Dilek Bil, yarın taburcu edilecek başkan Yarsuvat'ın 8  Mart Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmeyi planladığını  aktardı.
HASTA YATAĞINDAN KULÜBÜ YÖNETİYOR
Yarsuvat'ın danışmanı Dilek Bil, hastanede yaşananları da NTV Spor canlı yayınında aktardı. Başkan Duygun Yarsuvat'ın dün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı hakkında sabah kendisinden uzun uzun bilgi aldığını belirten Bil, "Karşılıklı uzun uzun konuştuk, bazı karalar aldı, onları iletti" dedi. Dilek Bil, Yarsuvat'ın daha sonra bazı hukuk dosyalarını da inceleyerek çalıştığını vurgularken, tüm bu esnada kanı alımı, ultrason gibi tetkiklerin de devam ettiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...