Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2015 04:42

Yılmaz Vural'ın isyanı, 'Anamız ağlıyor...'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın isyanı, 'Anamız ağlıyor...'
Kardemir Karabükspor,Yılmaz Vural, Trabzonspor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-2 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''ANAMIZ AĞLIYOR, GÜNDE 2 SAAT UYUDUK''

Kardemir Karabükspor'da ilk maçına çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, geçen hafta salı günü göreve başladığını belirterek, "9 antrenman yaptık. Biz her gün 1,5 saate yakın da teori yaptık. Bunun karşılığı, geriye dönüşü çabuk oldu. Futbol detaylarla kazanılıyor, detaylarla kaybediliyor. Oyunun bitmesine 7 dakika vardı ve 2-1 öndeydik. Geriye çekildik, böyle yapmamamız gerekirdi. Ortada faul yaptık, kenarda faul yaptık ve goller yedik. Üzülüyor insan tabi. En azından bu emeğin karşılığında bir puan alabilseydik iyi olurdu. Hızlandırılmış kurs gibi yaptık bu hafta. Anamız ağlıyor, günde 2 saat uyuduk" dedi.

TARAFTARA SESLENDİ

"Burada alacağımız bir puanın ardından, önümüzdeki hafta gelen rakibimizi de yenseydik, onları geçebilirdik. Bu fırsat kaçtı" diyen Yılmaz Vural, şunları söyledi:

"Karabükspor, böyle önemli bir rakibi karşısında böyle güzel bir oyun sergiliyorsa, bunun sonucu kesinlikle ligin altında kalarak ödüllenmez. Buradan kendi taraftarlarıma rica ediyorum. Bizim stadımız 11 bin kişi alıyor. Hepsi gelsin. Hep beraber güzel futbol oynayan takımlarını desteklesinler. Ben başaracağımıza inanıyorum. Galatasaray, Beşiktaş ve Bursa gibi büyük takımlarla dışarıda oynayacağız. Onlardan kazanacağımız puanlar çok önemli ama rakiplerimizin hepsi bize geliyor. O yüzden ev sahibi takım olarak taraftarlarımız bize destek olmalı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...