Tgrt Haber
01 Temmuz 2016 21:10

Galatasaray'da 3 ayrılık birden

Yeni sezonda Euroleague'de mücadele verecek olan Galatasaray'da Errick McCollum, Chuck Davis ve Caleb Green takımdan ayrıldı.

Galatasaray'da 3 ayrılık birden
galatasaray, ayrılık,

Galatasaray Basketbol Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray TV'de konuştu ve 3 ismin (Errick McCollum, Chuck Davis ve Caleb Green) takımdan ayrılığını söyledi.

İŞTE YALÇINKAYA'NIN SÖZLERİ

"Blake Schilb'in maaşını arttırdık. En azından bir sene daha bizimle kalmak istediğini ben biliyorum. Tahmin ediyorum bugün veya yarın olumlu netice alacağız. İnşallah hayırlı bir netice alıp, Blake'i kadromuzda tutarız. Errick McCollum'la biz anlaşmak istiyorduk fakat dün gece bana gelen bir mail sonrasında Errick'in başka bir yere imza attığını okudum. Taraftarımız hiç merak etmesin, en az Errick McCollum kadar, hatta ondan daha değerli oyuncuyu Galatasaray Odeabank'a kazandıracağız."

"Chuck Davis'i tutmayı çok istedik fakat sağlık sorunları vardı geçtiğimiz yıllarda da. Bize olağanüstü bir katkı vermişti. Bu sene emekliye ayrılacağını ifade etti ama çok olası gözükmüyor. Caleb Green de çok karakterli bir oyuncu ama sakatlıkları dolayısıyla yollarımızı ayırdık. Vladimir Micov ile önümüzdeki sezon da devam edeceğiz. Doğukan Şanlı ile de anlaşma zemini bulursak seneye devam edebiliriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...