Tgrt Haber
17 Ocak 2017 19:47

Galatasaray kupada kendine geldi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında deplasmanda Elazığspor'u Podolski ve Eren'in ikişer golüyle 4-1 mağlup etti.

Galatasaray kupada kendine geldi
galatasaray, elazığspor, türkiye kupası maçı, galatasaray elazığ maçı,

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun 5. haftasında Elazığspor, evinde Galatasaray'la karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve atv'den naklen yayınlanan karşılaşmayı sarı kırmızılılar 4-1 kazandı.

Kupadaki ilk 4 haftada aldığı kötü sonuçlarla ilk 2 şansını zora sokan Cimbom bu galibiyetle nefes aldı ve tur kapısını araladı.

Sarı-kırmızılı ekip 9. dakikada Podolski'nin attığı gol ile ekip devre arasını 1-0 önde kapattı.

Eren Derdiyok 59 ve 74. dakikalarda attığı 2 golle takımını rahatlattı. Elazığspor'un maçtaki tek golünü 84. dakikada penaltıdan Timur kaydederken Lukas Podolski 90+3'te maçın skorunu belirledi: 4-1

Bu galibiyetle puanını 8'e çıkaran Riekerink'in ekibi 2. sıraya yükseldi. Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta maçında sahasında 24 Erzincanspor'u ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...