Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2016 10:19

Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu 30. randevuda

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Mersin deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu 30. randevuda
galatasaray,mersin idmanyurdu,

Sarı kırmızılı takım ile Mersin İdmanyurdu, yarın yapacakları maçla ligde 30. kez karşılaşacak. Mersin Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

İki ekip arasında geride kalan maçlarda Galatasaray'ın 15, Mersin İdmanyurdu'nun 3 galibiyeti bulunuyor, taraflar 11 maçta da eşitliği bozamadı.

Mersin İdmanyurdu 7 maçtır kazanamıyor

Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'de Galatasaray'ı 7 maçtır yenemiyor.

Rakibi karşısında son galibiyetini 1982-1983 sezonunda, 20 Şubat 1983 tarihinde Mersin'de 2-0'lık sonuçla alan Akdeniz ekibi, uzun süre ayrı kaldığı Süper Lig'deki daha sonraki 7 müsabakadan 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatamadı.

Mersin'deki maçlar 

İki takım Mersin'de 14 kez karşılaşırken, Galatasaray 4, ev sahibi ekip 3 kez galip geldi, 7 maç ise berabere sonuçlandı. 

Deplasmanda galibiyete hasret

Rakip sahada Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda uzun süredir maç kazanamıyor. 

Ligdeki son deplasman galibiyetini, 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek elde eden sarı-kırmızılı takım, 3 Ekim 2015 tarihinde oynanan bu müsabakanın ardından, 134 gün sonra bu kötü serisini sonlandırmak için sahaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...