Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2016 17:06

Galatasaray ağır yara aldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Mersin İdman Yurdu'na konuk oldu.

Galatasaray ağır yara aldı
mersin idmanyurdu, galatasaray,

Galatasaray'ın ligdeki serbest düşüşü devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Mersin İY karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak 3. sırayı da tehlikeye soktu.

Ligde 134 gündür deplasman galibiyetine hasret olan Galatasaray'ın dış sahada kazanamama serisi 7 maça çıktı. Zirve yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın uzağında kalan sarı-kırmızılılar, Ümit Özat'la ligde kalma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu.

Semih Kaya'nın 54. dakikada kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Mersin İdman Yurdu'na galibiyeti getiren golleri Prejuce Nakoulma (Dk. 39') ve Güven Varol (Dk. 63') kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 88. dakikada Lukas Podolski'den geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray 34 puanda kaldı. Bir maçı eksik Mersin İdman Yurdu ise 17 puana yükseldi.

UMUT BULUT'TAN İLGİNÇ İSTATİSTİK

Burak Yılmaz'ın yokluğunda sarı-kırmızılıların gol umudu olan Umut Bulut oyunda kaldığı 69 dakika boyunca kaleye tek bir şut atmadı. Milli golcü son 20 dakikada yerini Ysin Öztekin'e bıraktı.

MERSİN İDMANYURDU - GALATASARAY

STAT: Mersin
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

SAAT: 19:00
YAYIN: LİG TV

MERSİN İDMANYURDU: Muammer, Mitrovic, Mehmet Taş, Sadiku, Pedriel, Nurullah, Serkan, Eren, Vederson, Nakoulma, Tita.
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Özat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...