Tgrt Haber
01 Temmuz 2015 20:24

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı
galatasaray,

Sarı-kırmızılı takımın, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde  Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanında 19  futbolcu yer aldı.
Çalışmada Hamit Altıntop, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter,  Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Birhan Vatansever, Alperen  Uysal, geçen sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Sercan Yıldırım,  Dany Nounkeu, Umut Gündoğan, Furkan Özçal, Emre Can Coşkun, yeni transfer Bilal  Kısa ile altyapıdan 3 oyuncu bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ile yönetim kurulu üyesi  Cüneyt Tanman'ın da izlediği antrenmanı futbolcular, ısınma hareketlerinin  ardından koşu ve pas çalışmasıyla tamamladı.

Milliler ve yabancılar yok

Galatasaray'da milli takımlarda bulunmaları nedeniyle izinli olan  Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Semih Kaya, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Umut Bulut,  yabancı oyuncular Fernando Muslera, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Blerim  Dzemaili, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Armindo Bruma ile ailevi sebeplerden  dolayı izin verilen Olcan Adın antrenmanda yer almadı.

Muslera'nın dışındaki oyuncuların Avusturya'daki ilk kampta takıma  katılacakları bildirildi. Uruguaylı kalecinin ise ikinci kampta takımdaki yerini  alacağı kaydedildi.

Bu arada İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Will'e kiralık olarak  gönderilecekleri belirtilen Endoğan Adili, Kaan Baysal ve Lucas Ontivero da  antrenmana katılmadı.

 Bilal Kısa, takımla ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, takımla ilk antrenmanına  çıktı.

Bilal Kısa, antrenmandan önce Akhisar Belediyespor'da birlikte  çalıştığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile hasret giderdi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam  edecek. Hazırlıklarını 5 Temmuz Pazar gününe kadar İstanbul'da sürdürecek olan  Galatasaray, daha sonra kamp çalışması için Avusturya'ya gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...