Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2017 13:51

Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme

Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Beşiktaş'a Galatasaray'dan olay gönderme geldi. Sarı kırmızılıların sosyal medya adresinden yaptığı paylaşım olay oldu.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme
galatasaray,beşiktaş,uefa kupası,olay gönderme,

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, dün istediği sonucu alamadı. Vodafone Arena'da 42 bin taraftarının önünde 2-1 biten ilk maçın rövanşında turu almak için sahaya çıkmıştı. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Kartal, normal süresi ve uzatma süresi 2-1 biten maçın penaltı atışlarında 7-6 yenilerek kupa 2'ye veda etti.

Galatasaray gönderme yaptı!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği günün sabahında ise Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım oldukça tepki topladı. Sarı kırmızılıların hesaplarından her sabah farklı fotoğraflarla yapılan 'Günaydın Galatasaray Ailesi' adlı paylaşımın görselinde bu kez 2000'de kazanılan UEFA Kupası yer alıyordu.

Kısa sürede büyük tepki aldı!

Bu paylaşımın altına 'Tarih bir kere yazılır' etiketi de yapan Galatasaray'ın bu tutumu özellikle Beşiktaşlı taraftarlardan tepki topladı.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...