Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2017 15:13

Galatasaray'ın yeni transferi Mathias Olivera kimdir? Mathias Olivera kimdir?

Galatasaray, Fernando Muslera gibi Uruguay vatandaşı olan genç sol bek Mathias Olivera ile anlaştı! İşte Galatasaray'ın yeni sol beki Mathias Olivera...Santrafora Gomis'i, Sneijder'in yerine Belhanda'yı, stopere Maicon'u ve en son sağ beke Mariano'yu transfer eden Galatasaray'da Lionel Carole'nin formsuzluğu üzerine sol bek pozisyonu için arayışlarını hızlandırmıştı.

Galatasaray'ın yeni transferi Mathias Olivera kimdir? Mathias Olivera kimdir?
Mathias Olivera,,galatasaray,

Bu sezon mutlaka şampiyon olup iki sezondur devam eden kötü gidişe dur demek isteyen Galatasaray'da transfer bitmiyor. Orta saha arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılarda sürpriz bir isimle anlaşma sağlandı. Galatasaray, 1997 doğumlu genç yıldız Mathias Olivera ile anlaştı! CA Atenas forması giyen 20 yaşındaki oyuncu instagram hesabından Galatasaray resmi instagram hesabını takibe aldı. Mathias Olivera kimdir?

Sağ beke Mariano'yu transfer eden Galatasaray, sol bek transferini de bitirdi. Sarı kırmızılılar, 19 yaşındaki Uruguaylı sol bek Mathias Olivera ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtildi.

Galatasaray'ın oyuncuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçireceği ve KAP bildiriminin de yakın zamanda yapılacağı ifade edildi.
Olivera transferinde Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın da devreye girdiği ve gelmesinde büyük rol oynadığı bildirildi.

Galatasaray'ın yeni transferi Mathias Olivera kimdir? Mathias Olivera kimdir?

Mathias Olivera kimdir?

19 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Mathias Olivera CA Atenas takımında forma giyiyor. Defansif yönü güçlü ama hücum yönü zayıf olan Mathias Olivera, ülkesi Nacional'in altyapısında yetişti. Transfermarkt değeri 300 bin Euro olarak gözüküyor. Uruguay ile 28 milli maça çıkan oyuncu 3 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...