Tgrt Haber
15 Ocak 2017 17:24

Gaziantep Arena açıldı

Yaklaşık 3 yıldır yapımı süren ve hemen hemen tamamına yakınında eksikleri tamamlanan Gaziantep Arena, Gaziantepspor-Antalyaspor müsabakası ile taraftarına kapılarını açtı.

Gaziantep Arena açıldı
Gaziantep, Stadyum, Yeni,

Yaklaşık 43 yıldır maçlarını oynadığı Kamil Ocak Stadı'nda ligin 15. haftasında Çaykur Rizespor maçıyla veda eden Gaziantepspor, yeni transferleri ve yeni statla mücadelesini sürdürecek.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 3,5 yıl önce Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 158 bin 883 metrekarelik araziye temeli atılan stadın inşası tamamlandı. Koltukları monte edilen kale direkleri yerleştirilen fileleri asılan stadın çimleri de serildi. Bin 363 araç kapasiteli otoparka sahip stadın çevre düzenlemesi ile yakınından geçen yolların alt ve üst yapı çalışmaları da tamamlandı. Stadın dış cephesi, kullanılan malzeme nedeniyle her açıdan Gaziantepspor'un renkleri olan siyah ve kırmızı şeklinde görülüyor.

İşte Gaziantep Arena'nın açılışından görüntüler;

Gaziantep Arena açıldı

Gaziantep Arena açıldı

Gaziantep Arena açıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...