Tgrt Haber
28 May 2017 15:00

Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa!

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'un yönetim kurulu üyesi Hikmet Akay, görevinden istifa etti.

Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa!
gaziantep,hikmet akay,istifa,

Yazılı bir açıklama yaparak istifasını duyuran Hikmet Akay, 2014  yılından itibaren İbrahim Kızıl başkanlığındaki yönetim kurulunda yer aldığını  hatırlatarak, kulübün menfaatleri doğrultusunda mesai kavramı olmaksızın maddi ve  manevi katkıda bulunmaya çalıştığını belirtti.

Çalışmaları esnasında, "Gaziantep halkına ve güzide taraftarına bir  gönül borcum var. Ben, her şeyden ziyade bu kulübün bir taraftarıyım."  felsefesini benimsediğini anlatan Akay, şu ifadeleri kullandı:

"İşte bu anlayışla, amatör bir ruh ve profesyonel bir kadroyla  çalışmalara başladım. Çalışmalarım esnasında ailem olarak gördüğüm yönetim  içerisinde birçok sıkıntılarla karşı karşıya kaldım. Bu sıkıntıları görmezden  gelip, davama odaklandım. Lakin her şey istediğimiz gibi gitmedi. Yönetim  içerisinde tekçi rejim anlayışı günden güne su yüzüne çıktı. Bu anlayış, davamıza  katkı sağlamak bir yana hızla zarar vermeye başladı."

Kulüp başkanı İbrahim Kızıl'ın sıkıntıları önceden görüp, önlem alması  gerektiğini vurgulayan Akay, şunları kaydetti:

"Kulübümüzün menfaatleri için sabırla bu hamleyi bekledim. Lakin aylar  geçmesine rağmen bu hamle bir türlü gelmedi. İşte bu ve buna benzer nedenlerden  dolayı, büyük bir onurla içinde bulunduğum Gaziantepspor Kulübü Yönetim  Kurulundan istifa ediyorum. Bu bir bitiş değildir. Bilakis, haksızlık karşısında  elif gibi duruştur. Buradan ilan ediyorum ki takımın bir neferi olarak,  kulübümüzün hak ve hukukunu sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Bundan  kimsenin şüphesi olmasın. Ayrılığımıza sebep olan dikta yönetimini de  taraftarlarımızın vicdanına havale ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...