Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2017 15:55

Gaziantepspor'un İbrahim Toraman ile görüşmesi sürüyor

Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, İbrahim Toraman ile görüşmelere devam ettiklerini açıkladı.

Gaziantepspor'un İbrahim Toraman ile görüşmesi sürüyor
ibrahim toraman,,beşiktaş,,gaziantepspor,

Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt’u ziyaret etti. Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, adaylar arasında yer alan İbrahim Toraman ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Durmaz, "Hoca arayışlarımız sürüyor. Bu kapsamda İbrahim Toraman ile görüştük. Görüşmelerimiz sürüyor. İbrahim Toraman takımı inceliyor. Detaylarda anlaştığımız zaman takımın başına geçecek" dedi.

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üstlenmiş olduğunuz görevin zorluğunu biliyoruz. Allah sizlere yardımcı olsun. Bu konuda en fazla ihtiyaç duyacağınız kitle de medya iletişim araçlarıdır. Onun için karşılıklı anlayış ile olan biten her şeyi en iyi şekilde anlatabilirsiniz. Biz medya olarak Gaziantepspor’un düştüğü duruma çok üzülüyoruz. Bu suç sizin değil biliyoruz. Geçmişte yapılan bir takım hatalardan kaynaklanıyor. Fakat ne olursa olsun, bu takımın şu an yaşadığı şeyleri hak etmediğini düşünüyoruz. Onun için inşallah zor zamanda almış olduğunuz bu görevi layıkıyla yerine getirir, takımı tekrar bir üst lige çıkartırsınız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...