Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2016 16:00

Genç yıldız Emre Mor Türk Milli Takımı'nı seçti

Danimarka'da Nordsjaelland forması giyen Türk asıllı genç futbolcu Emre Mor, Türk Milli Takımı’nı tercih ettiğini açıkladı.

Genç yıldız Emre Mor Türk Milli Takımı'nı seçti
emre mor, türk milli takımı

Danimarka'nın Nordsjaelland Kulübü'nde forma giyen ve ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen gurbetçi futbolcu Emre Mor, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı. Genç yıldızın instagram hesabından "Şimdi resmi olarak Türk'üm. Türk Milli Takımı'nda oynamak için bir karar verdim. Türk Milli Takımı'nı temsil ettiğim için çok mutlu ve gururluyum." şeklinde açıklamada bulundu.
 
MANCHESTER UNITED VE LIVERPOOL DA PEŞİNDE
Emre'ye, Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United, Liverpool, Ajax ve PSV Eindhoven gibi Avrupa'nın önemli kulüpleri de talip.
EMRE MOR KİMDİR?
Babası Türk, annesi Makedon olan Emre Mor, 14 Temmuz 1997'de Danimarka'da dünyaya geldi. 1.68 metre boyundaki genç oyuncu solak olmasına rağmen her iki kanatta da oynayabiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...