Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2015 15:55

Grosskreutz: 'Yunanistan'daki maçı iple çekiyorum'

Galatasaray'ın Alman oyuncusu Kevin Grosskreutz, "Hazırlık maçı da olsa, Galatasaray forması giyeceğim için heyecanlıyım. Yunanistan’daki maçı iple çekiyorum" dedi.

Grosskreutz: 'Yunanistan'daki maçı iple çekiyorum'
galatasaray, Grosskreutz,

Sarı-kırmızılıların transferde yaşanan aksaklık nedeniyle ocak ayına kadar resmi maçlarda oynatamayacağı Kevin Grosskreutz, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından GS TV’ye açıklamalarda bulundu.
"OCAK AYINI BEKLİYORUM"
Kendini çok iyi hissettiğini belirten Alman oyuncu, "Takım arkadaşlarım ve hocalarım bana çok yardımcı oluyor. Arkadaşlığımız çok iyi. İyi durumdayım ve Ocak ayını bekliyorum.Kendimi iyi ve fit hissediyorum. Takımımızda çok iyi ve kaliteli oyuncular. Onlarla birlikte oynamak çok büyük bir keyif. Her şey çok iyi" şeklinde konuştu.
"YUNANİSTAN'DAKİ MAÇI İPLE ÇEKİYORUM"
Panthrakikos ile gerçekleşecek hazırlık maçında oynayabileceği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Kevin Grosskreutz, "Hazırlık maçı da olsa, Galatasaray forması giyeceğim için heyecanlıyım. Yunanistan’daki maçı iple çekiyorum. Takımımız kazandığı zaman çok mutlu oluyorum. Ama sahada olup arkadaşlarıma yardım etmeyi çok istiyorum. O zaman kendimi daha iyi hissedeceğim" diye konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...