Tgrt Haber
29 Ağustos 2015 01:02

Güneş, 'Skor aldatmasın'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, farklı galibiyete rağmen eksikliklerinin olduğunu söyledi.

Güneş, 'Skor aldatmasın'
şenol güneş, beşiktaş,

G.ANTEP’İ son 15 dakikada bulduğu gollerle deviren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, gbiraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Güneş, ilk 3 maçı hazırlık sınavı gibi görülmesi gerektiğini belirterek “Sezon başındayız henüz. Dalgalanma geçirmek doğal. 3 maçı da kazanabilirdik, 2’sini kazandık. Ama 3’ünü de kaybetmeyi hak etmedik. Hem Mersin, hem de G.Antep’i deplasmanda yenmek önemli. Hızlı oynamak için zeminin düzgün olması lazım. Sürekli oyun kesiliyor. Top sekiyor, güven kaybına oynuyorsun.
 
OYUNCULARIN iyi tarafı; son dakikalara kadar oyunu bırakmadık. Daha fazla pozisyon bulan bizdik. Ama skorun 4-0’ına bakıp da ‘Her şey tamam’ demek yanlış olur. Oyuncuların performansının yükselmesini bekliyorum. Normal şu anda” dedi.
 
‘TURLAMAK İSTİYORUZ’
 
GÜNEŞ, Avrupa Ligi’ndeki kura için ise şu yorumu yaptı: “Biz futbolumuzu oynayarak gruptan çıkmak istiyoruz. Moskova ile Sporting bizimle birlikte güçlü takımlar. Ama 4 takım var grupta. İlk maçta kazanarak başlarsak, gruptan çıkmayı bekliyoruz. Bunun için çalışacağız.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...