Tgrt Haber
13 Eylül 2017 20:36

Devler Ligi'nde Beşiktaş'ın gecesi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup ederek rüya gibi bir başlangıç yaptı.

Devler Ligi'nde Beşiktaş'ın gecesi
porto,beşiktaş

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz temsilcisi Porto'ya konuk oldu.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK

Yüksek tempoda oynanan ilk 45 dakikalık bölümde 3 gol oldu. Maçtaki ilk gol Beşiktaş'tan geldi. Temsilcimiz karşılaşmanın 13. dakikasında Talisca'nın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Siyah-beyazlı ekibimizin bu golüne karşılık ise 20. dakikada geldi. Porto'nun kullandığı kornerde Beşiktaş'ın Sırp savunmacısı Tosic'in ters kafa vuruşu ağlarımıza gitti. Bu golle maça denge gelirken, yeniden öne geçmemiz ise uzun sürmedi.

Cenk Tosun, mücadelenin 28. dakikasında Şampiyonlar Ligi'nde ilk haftanın en güzel gollerinden birine imza attı. Milli futbolcumuz ceza sahası dışından çok sert bir vuruşla Iker Casillas'ı avladı ve skoru 2-1'e getirdi.

İlk yarı bu golle 2-1 sona erdi.

DEVLER LİGİ'NE KAZANARAK BAŞLADIK

Ev sahibi Porto, maçın ikinci yarısında taraftarının da desteğiyle üstün olan taraftı. Skor üstünlüğünü elinde bulunduran temsilcimiz, oyunu kendi yarı sahasında kabul etti.

Portekiz ekibinin ataklarında kalesini gole kapatan Beşiktaş, farkı 2'ye çıkaran golü Babel'le buldu. 86. dakikada sahneye çıkan Hollandalı Beşiktaş'ı 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Beşiktaş, Porto'yu 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne müthiş bir başlangıç yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...