Tgrt Haber
11 Nisan 2015 19:25

Hakan Çalhanoğlu'ndan mükemmel oyun

Almanya Ligi'nde Bayer Leverkusen, Mainz deplasmanında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun bir gol bir asistiyle yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan mükemmel oyun
Almanya Ligi, Bayer Leverkusen, Mainz,Hakan Çalhanoğlu,

Almanya Ligi'nde Bayer Leverkusen, Mainz deplasmanında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun bir gol bir asistiyle yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-2 kazandı. 15. dakikada Mainz deplasmanında 1-0 öne geçti. Hakan Çalhanoğlu'nun bu sezon ligdeki beşinci asistinde Heung Min Son voleyle topu filelere gönderdi. 60. dakikada Kiessling, Bayer Leverkusen'i 2-0 üstünlüğe taşırken, 73'te Hakan Çalhanoğlu ceza sahası dışından nefis bir frikikle durumu 3-0 yaptı. 78'de Ömer Toprak'ın ceza sahası içerisinde Okazaki'yi düşürmesiyle kazanılan penaltıda Koo, Mainz'ın ilk golünü attı. 90+1'de bu kez Jedvaj'ın Jairo'ya müdahalesiyle Koo, penaltıdan kendisinin ve Mainz'ın ikinci golünü kaydetti. Bu sonucun ardından Bayer Leverkusen puanını 51'e çıkarırken Mainz, ise 5 maç sonra ilk yenilgisini alarak 31 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...